Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینترنت پرسرعت ثابت یکی از پرطرف‌دارترین راهکارهای دست‌رسی به اینترنت به ویژه برای کاربران خانگی است... - اخبار بازار -

اینترنت پرسرعت ثابت یکی از پرطرف‌دارترین راهکارهای دست‌رسی به اینترنت به ویژه برای کاربران خانگی است. پایدار بودن، مقرون به صرفه بودن، قابلیت اشتراک بین تمام کاربران حاضر در یک محل و دست‌رس پذیری آسان از جمله ویژگی‌هایی‌ست که موجب محبوبیت اینترنت پرسرعت ثابت در بین کاربران می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مدت‌هاست که ارایه‌ی این سرویس روی  خطوط فیبر نوری  با محدودیت‌هایی روبه‌روست و کاربران این خطوط فرصت انتخاب سرویسی مناسب و منطبق بر نیاز و درخواست خود را از دست داده‌اند.

اما چرا ارایه سرویس  DSLروی خطوط فیبر نوری امکان‌پذیر نیست؟ برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید انواع خطوط تلفن موجود در بستر مخابراتی ایران را بشناسیم.

آشنایی با انواع خطوط تلفن در ساختار مخابراتی کشور

ارایه خط تلفن ثابت معمولا با برقراری ارتباط میان مرکز تلفن و محل دریافت‌کننده انجام می‌شود. اما در بیشتر مواقع این ارتباط نه به صورت مستقیم که با توزیع از طریق یک کافو مخابراتی انجام می‌شود. کافوها جعبه‌ّهای فلزی خاکستری یا سفید رنگی هستند که در کوچه‌ها و خیابان‌ها نصب می‌شوند و از تعداد زیادی ترمینال و تجهیزات مخابراتی تشکیل شده‌اند. خطوط تلفن از مرکز مخابراتی به این کافوها می‌آیند و از آن‌جا به محل مشتری می‌روند. این خطوط غالبا در سه دسته‌بندی مختلف ارایه می‌شوند. البته ممکن است انواع دیگری از خطوط تلفن نیز در زیرساخت‌های مخابراتی کشور وجود داشته باشد، اما این سه دسته‌بندی رایج‌ترین خطوط تلفن در شبکه‌ی زیرساخت تلفن شهری را تشکیل می‌دهند:

سیم مسی: که قدیمی‌ترین شیوه‌ی توزیع خطوط تلفن است.

فیبر نوری: فناوری جدیدی که بستر انتقال صدا و داده را به کافو منتقل می‌کند و پس از آن خط تلفن به کمک سیم مسی بین درخواست‌کنندگان ساکن در یک منطقه توزیع می‌شود.

PCM: یک سیم مسی که از مرکز تلفن تا کافو و از کافو تا ورودی ساختمان به عنوان یک خط منتقل و در ورودی ساختمان تعداد بیشتری خط تلفن از آن منشعب می‌شود.

چرا ارایه سرویس اینترنت پرسرعت روی خطوط فیبر نوری فقط توسط شرکت مخابرات ایران امکان‌پذیر بود؟

خطوط تلفن ساخته شده از زوج سیم مسی، قابلیت انتقال 256 باند فرکانسی را دارند که فقط از دو باند آن برای انتقال صدا در تلفن شهری استفاده می‌شود. انتقال داده‌ها در سرویس اینترنت پر سرعت به گونه‌ای‌ست که فقط بر بستر زوج سیم مسی و با استفاده از باندهای فرکانسی باقی‌مانده امکان‌پذیر است. یعنی از تجهیزات ارایه کننده اینترنت پرسرعت تا مودم مشترک، بستر ارایه باید کاملا مسی باشد. اتفاقی که در مورد خط‌های فیبرنوری می‌افتاد این بود که در بخشی از مسیر، وجود فیبر موجب قطع شدن کانال ارتباطی و مانع از ارایه سرویس اینترنت روی این خطوط می‌شد. بنابراین تجهیزات ارایه اینترنت باید بعد از خطوط فیبر نوری یعنی در کافو مخابراتی قرار می‌گرفتند. اما به جز شرکت مخابرات ایران که مالک این کافوها و تجهیزات به شمار می‌رفت، هیچ‌یک از ارایه‌کنندگان اینترنت نمی‌توانستند تجهیزات ارایه‌ی سرویس را بعد از فیبر نوری مستقر و ارایه سرویس را از این طریق برای کاربران میسر کنند.

 

بهترین و مناسب‌ترین سرویس اینترنت ثابت روی خطوط فیبر نوری چیست؟

در حال حاضر برخی از شرکت‌های ارایه کننده‌ی اینترنت ثابت همچون شاتل، برای اولین بار امکان جدیدی در اختیار دارند که به کمک آن می‌توانند، تجهیزات مورد نیاز برای سرویس‌دهی را بعد از فیبر نوری مستقر کنند و از این رو فیبر دیگری مانعی برای ارایه سرویس اینترنت ثابت به مشتریان به شمار نمی‌آید.

ارایه سرویس‌های ADSL و VDSL بر این بستر بهترین پیشنهاد برای اینترنت ثابت خطوط فیبر نوری است که می‌تواند بسیار مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.

شاتل نخستین ارایه کننده‌ی خدمات اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری

   شاتل  به عنوان نخستین شرکت ارایه کننده‌ی خدمات اینترنت در بخش خصوصی کشور ارایه سرویس‌های اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری را در شهرهای تهران و قم آغاز کرده است.

متقاضیانی که پیش از این به دلیل کمبود امکانات مخابراتی، فیبر بودن خط تلفن یا فاصله زیاد از مراکز مخابراتی موفق به دریافت سرویس‌های اینترنت پرسرعت ثابت نشده‌اند، از این پس می‌توانند بدون محدودیت برای دریافت سرویس‌های اینترنت ثابت شاتل اقدام کنند.

مهم‌ترین ویژگی های اینترنت پرسرعت ثابت شاتل برای خطوط فیبر نوری

بهره‌مندی از خدمات پشتیبانی 24 ساعته شاتل به عنوان شرکتی که طی چندین سال گذشته، دارای بالاترین سطح رضایت کاربران کشور بوده است.بدون نیاز به پرداخت هزینه‌ی بیشتربا سرعت و کیفیتی تضمین شده راه‌اندازی در کوتاه‌ترین زمان پیشنهادهای استثنایی برای خرید سرویس  ویژه مشتریان فیبر نوریامکان دریافت سرویس‌های VDSL در مراکزی که تجهیزات مورد نیاز برای این سرویس‌ها فراهم باشد.

راه‌های دریافت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل بر بستر فیبر نوری:

برای اطلاع از خدمات شما می‌توانید از طریق وب‌سایت شاتل به نشانی (www.shatel.ir)  مراجعه فرمایید.

تماس با مرکز تماس سراسری شاتل به شماره 91000000

مراجعه به وب‌سایت شاتل به نشانی  https://www.shatel.ir/festivals/shatel-fibre/

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت ثابت ی اینترنت ثابت خطوط فیبر نوری سرویس اینترنت دریافت سرویس ارایه کننده ارایه سرویس خطوط تلفن سرویس ها خط تلفن بر بستر سیم مسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۱۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی روحانی‌نژاد معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و همه مجوز‌های لازم با توجه به سند‌های بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کار‌های مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتور‌هایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهر‌های مختلف را دریافت کردند.

به گفته وی براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

روحانی نژاد همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم نماید و نمی‌تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشور‌های منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهر‌های کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها و باتوجه به توان اپراتور‌های منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان‌های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قتاعت، استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.

وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین، شهردار بیرجند نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • ️ پایان آسفالت کانال‌های فیبر نوری در شهر کرمان
  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد